Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вс, 27 Июл 2025, 21:29 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Автозапчастини  (Прочитано 45 раз)
Winner2
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пт, 25 Июл 2025, 12:06 »

В Києві дуже багато інтернет-магазинів автозапчастин. Потрібно замовити дещо і для тещіної тойоти, і для папіного хавала, і для свого форда. Хочу знайти такий магазин, щоб там було все і одразу і де можна розрахуватися без готівки. Якщо хтось вже користувався послугами такого автомагазину і має позитивний досвід, поділіться, будь ласка, інформацією. Дякую!
Viliam Kopilec
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Сегодня в 13:42 »

У Києві справді великий вибір інтернет-магазинів автозапчастин, але знайти один, де є все одразу — непросто. Я нещодавно замовляв у Exist ua — там є широкий вибір деталей для Toyota, Haval і Ford, ціни адекватні, є можливість безготівкової оплати, зокрема карткою або через Приват24. Ще зручна система фільтрів і швидка доставка. Також можу порадити Mahina.in.ua — іноді там дешевше. Обидва магазини залишили хороше враження.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: