Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Чт, 21 Авг 2025, 20:19 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Продолжается акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины" - http://www.privivok.net.ua/node/610

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Презервативи різних брендів  (Прочитано 44 раз)
Filipenkov01
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Сегодня в 09:46 »

Хочу знайти перевірений онлайн-магазин, де продають презервативи різних брендів. Бо в аптеках вибір обмежений, а в інтернеті приваблює асортимент. Але чи справді воно того варте, і чи не ризиковано замовляти там, де вибір більший?
belikovmelvin
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Сегодня в 09:47 »

Асортимент в інтернеті справді ширший. Я замовляв кілька різних видів, яких навіть не бачив у звичайних магазинах. Але ризик у тому, що не завжди можна перевірити умови зберігання. Якщо партія довго лежала десь на складі без контролю, це теж впливає на якість.
Filipenkov01
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Сегодня в 09:47 »

Погоджуюся, вибір – величезний плюс. Та одного разу натрапив на відгуки, де люди скаржилися, що отримали підробку. Відтоді я завжди дивлюся, чи є детальні фото упаковки та опис сертифікатів. Краще витратити час на перевірку інформації, ніж потім шкодувати про покупку.
belikovmelvin
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Сегодня в 09:48 »

Погоджуюся, вибір – величезний плюс. Та одного разу натрапив на відгуки, де люди скаржилися, що отримали підробку. Відтоді я завжди дивлюся, чи є детальні фото упаковки та опис сертифікатів. Краще витратити час на перевірку інформації, ніж потім шкодувати про покупку.

Знайомий порадив Маудау, і я вирішив перевірити. Скажу чесно: різниця відчутна одразу. Тут усе офіційне, з чеками, пакуванням від виробника, жодних питань. Замовлення зробив зранку, наступного дня вже тримав посилку в руках. Дуже сподобалося, що сервіс працює швидко й без зайвих нюансів.
Тепер довіряю тільки їм, бо перевірив на власному досвіді. І порада тим, хто вагається: не шукайте сумнівні дешеві варіанти, краще замовляйте презирвативи https://maudau.com.ua/category/prezervatyvy/product_brand=one там, де є гарантія якості.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: