Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Пт., 10 Июль 2026, 00:26 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Продолжается акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины" - http://www.privivok.net.ua/node/610

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Не можу визначитися, де краще здати аналізи в Хмельницькому  (Прочитано 42 раз)
Pulpi
Пользователь
**

Рейтинг: 1

Просмотр профиля
« : Вт., 07 Июль 2026, 08:05 »

Всім привіт! Потрібно перевірити здоров'я, лікар дав направлення на аналізи, а я зрозуміла, що зовсім не знаю, яку лабораторію в Хмельницькому краще обрати. Начебто відгуки є про різні місця, але вони дуже суперечливі, і від цього тільки більше сумнівів. Хотілося б почути думку тих, хто реально здавав аналізи нещодавно. Для мене важливо, щоб усе було акуратно, результати прийшли вчасно, а персонал був уважним. Буду дуже рада вашим порадам, бо хочеться пройти все без зайвих переживань.
tudetd
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Вт., 07 Июль 2026, 09:28 »

Розумію ваші переживання, бо сама ще кілька місяців тому довго не могла визначитися, куди звернутися для здачі аналізів. У підсумку знайомі порадили мені Меді Лаб Плюс, і тепер можу сказати, що залишилася дуже задоволена своїм вибором. Там усе організовано так, щоб людина почувалася спокійно та комфортно, без зайвої метушні. Медична сестра була дуже уважною, процедура пройшла швидко й практично без неприємних відчуттів. Особливо сподобалося, що не довелося довго чекати ні своєї черги, ні результатів, адже більшість аналізів були готові вже протягом одного дня. Для мене це було важливо, тому що лікар просив не затягувати з обстеженням. Раджу і вам здати аналізи у Хмельницькому https://medilab.km.ua  ця лабораторія пропонує понад 550 видів аналізів, тому можна пройти майже всі необхідні дослідження в одному місці. Усі результати отримала вчасно, вони були зрозуміло оформлені, а лікар підтвердив їхню точність.  Думаю, що не пошкодуєте, звернувшись сюди!
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: