Хочу поділитися своїм досвідом відвідування Діно Family Barbershop у Вінниці. Нещодавно привів сюди свого сина, і залишився приємно вражений. Атмосфера тут неймовірно дружня, майстри дуже уважні до дітей, все робиться максимально комфортно та без стресу. Окремо хочу відзначити чистоту та організованість салону — відчуваєш себе впевнено, що твою дитину довіряють справжнім професіоналам.
Крім того, тут працюють не лише з дітьми, а й для дорослих, тож можна привести всю сім’ю. Цікаво, що барбери завжди пропонують стильні зачіски, підказують, як доглядати за волоссям, і роблять усе дуже акуратно. Ціна цілком адекватна якості обслуговування, а час проведений у салоні пролетів непомітно.
Якщо шукаєте місце, де дитина почуватиметься комфортно, а результат буде супер, раджу завітати сюди: м. Вінниця, вул. Келецька, буд. 61а. Також можна глянути їхню сторінку в Instagram, де постійно показують приклади робіт та акції
https://www.instagram.com/dino_kids_barbershop?igsh=MWpydXBhcTg3aXFodg%3D%3D&utm_source=qr . Особисто для мене це місце стало улюбленим для сімейних візитів до перукаря!