Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Ср, 04 Фев 2026, 01:09 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Як вилікувати депресію без таблеток  (Прочитано 47 раз)
Umil
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Сб, 31 Янв 2026, 14:57 »

Доброго дня. Останнім часом почуваюся просто жахливо, нічого не радує і постійно немає сил навіть встати з ліжка вранці. Лікарі пропонують антидепресанти, але я дуже боюся побічних ефектів і звикання до них на все життя. Чула, що є сучасний метод, де на мозок впливають магнітними імпульсами. Хтось пробував це на собі? Які враження?
jastin
Постоялец

Рейтинг: 1

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Сб, 31 Янв 2026, 15:05 »

Вітаю. Дуже вас розумію, бо сама пройшла через пекло депресії після втрати роботи та постійного стресу. Кароче, я теж боялася таблеток як вогню і вирішила спробувати апаратний метод, і це реально мене врятувало. Суть у тому, що магнітні хвилі активують ті зони мозку, які пригнічені і не дають тобі енергії для життя. Мені подобається, що транскраніальна магнітна стимуляція мозку в Києві https://www.altimed.net/uk/service/transcranialmagneticstimulation/ проходить взагалі без болю. Ти просто сидиш у кріслі, а прилад працює, відчувається лише легке постукування. Після п'ятого сеансу я вперше за півроку щиро посміхнулася і захотіла нарешті кудись вийти з дому. Це не магія, а фізика, яка допомагає нейронам працювати правильно без жодної важкої хімії. Лікарі в центрі дуже уважні, все пояснюють і слідкують за твоїм станом протягом усього курсу лікування. У мене голова стала ясна, зникла ця вічна тривога в грудях і сон нарешті став нормальним. Дуже рекомендую спробувати цей шлях, якщо відчуваєте, що самі вже не вивозите цей важкий стан.
Umil
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Сб, 31 Янв 2026, 15:07 »

Дякую вам величезне за таку теплу підтримку і розповідь про ваш досвід! Ви мені прямо надію дали, що можна вибратися з цього стану без страшних таблеток. "Ясна голова" - це саме те, про що я мрію вже кілька місяців поспіль щодня. Тепер обов'язково запишуся на консультацію в цей центр.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: