Вітаю. Дуже вас розумію, бо сама пройшла через пекло депресії після втрати роботи та постійного стресу. Кароче, я теж боялася таблеток як вогню і вирішила спробувати апаратний метод, і це реально мене врятувало. Суть у тому, що магнітні хвилі активують ті зони мозку, які пригнічені і не дають тобі енергії для життя. Мені подобається, що транскраніальна магнітна стимуляція мозку в Києві
https://www.altimed.net/uk/service/transcranialmagneticstimulation/ проходить взагалі без болю. Ти просто сидиш у кріслі, а прилад працює, відчувається лише легке постукування. Після п'ятого сеансу я вперше за півроку щиро посміхнулася і захотіла нарешті кудись вийти з дому. Це не магія, а фізика, яка допомагає нейронам працювати правильно без жодної важкої хімії. Лікарі в центрі дуже уважні, все пояснюють і слідкують за твоїм станом протягом усього курсу лікування. У мене голова стала ясна, зникла ця вічна тривога в грудях і сон нарешті став нормальним. Дуже рекомендую спробувати цей шлях, якщо відчуваєте, що самі вже не вивозите цей важкий стан.