У мене невеликий автопарк, і кожен тягач має окупатися вже з першого рейсу. Коли я зрозумів, що потрібна машина з високою надійністю та мінімальними початковими інвестиціями, почав шукати вживані варіанти з країн, де до автомобілів ставляться дбайливо. Strans
strans.ua/sale-tir запропонував саме такий варіант: техніка з Нідерландів, де водії обережні, дороги рівні, а технічні огляди суворі. Мені сподобалося, що перед продажем тягач пройшов комплексну перевірку — перевірили кожен вузол, від рульової тяги до вихлопної системи. У салоні — повний порядок: немає запаху, панель не вигоріла, підстаканники та розетка в робочому стані. Окремо оцінив підтримку після купівлі: надіслали чек-лист щодо приймання, надали контакти сервісу на випадок питань. Перші 20 тисяч кілометрів пройшли без жодного ремонту — лише масло та фільтри. Автомобіль поводиться впевнено, навіть на поганих ділянках доріг, а водій каже, що почувається, наче в кабіні нової техніки. Це рідкісний випадок, коли очікування збігаються з реальністю.