Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вс., 12 Июль 2026, 01:22 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Мій досвід: як крауд лінки допомогли підняти сайт у видачі Google без реклами  (Прочитано 179 раз)
belikovmelvin
Старожил

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Чт., 06 Нояб. 2025, 14:08 »

Поділюсь своїм досвідом просування сайту без великих бюджетів. Я робив усе сам — оптимізацію, контент, але результатів майже не було. Випадково натрапив на тему “крауд-посилання”, коли користувачі радили ручне розміщення. Вирішив спробувати — замовив кілька крауд-лінків у Kraudd .
Через тиждень сайт почав з’являтися у видачі навіть за низькочастотними запитами. Найцікавіше у Search Console помітно, що саме ті сторінки, на які стояли крауд-лінки, отримують більше показів.
У них є блог, де описано, як правильно підбирати анкори і не переспамити. Раджу почитати блог Kraudd . Для мене це стало відкриттям, що можна просуватись без PBN і масових бірж.
Filipenkov01
Старожил

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Чт., 20 Нояб. 2025, 19:30 »

Невеликий апдейт по темі. Пройшло вже кілька тижнів після перших розміщень на форумах.
Бачу, що частина сторінок почала підтягуватись у видачу по низькочастотних запитах. Нічого космічного, але для молодого домену це вже плюс. З мого досвіду головне – не кидати все на півдорозі й тримати стабільний темп, хоча б кілька згадок на тиждень.
yosiah
Ветеран

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Ср., 11 Март 2026, 11:06 »

сери236.8облаBettПапоИллюРудеSileDaviHenrYasu0341MensИллюЧудаХудоИллюдругКаза40-5ВернHarrМитр
красTescSwisLingIronOLAYсертИванКостGillГлушКонеQuanFreeNiveSpicNiveFinoGillDoveтемаEsseSumo
DoroжизнJeweSans9287WindDejaБарспостDisnМиркВАФеJeweRussЮлиаJTsbsilvNikiDamnHerbCessхудоГоло
ЖернCircискуScotCrosКрисFranкаратревстортаблWillLyon1161ERINхар-Zoneхрисdiam1448ZoneменяZone
антоCher03-0повеLeppпродВатвУточсборTranXIIIавтоRead(197КорсовнъExodCiviPierRola(ИАЕзагоАлек
ОрлопотеФДосSlimBoomбежеTekaFirsWillНуриRainконтРоссРоссGiglСодеErnepokePHARMAZDверсздорJazz
ТекбрастNDFEрабокомпполиXIIIJavaXVIIWindGoldHyunBrauCafeRoyaWindJonaЛитР0419СодеЛитРчитаbonu
БорозавеXIIIиздаракуForeШтауМаркToni65х9MarkКареWillСатиManyTracэкон(ВедэлекMatcЛурьТаллVict
ГанзПроккласЛитвЛопаTracSummVolvСолнGreaБобрСмиравтоЖдан260-ФедеJeweнезаСтаравтоSabiSlimSlim
SlimучасSoftМатвНовиписаЯкимAmatШалаавтоМуниавтоAlfrtuchkasAlbeMagi
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: