Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Ср., 01 Июль 2026, 04:48 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Спортивний майданчик для приватного будинку купити  (Прочитано 201 раз)
LaNa24
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пн., 20 Апр. 2026, 01:16 »

Ми минулого літа нарешті зважились і поставили невеликий спортивний комплекс на ділянці. Довго відкладали, бо не були впевнені, чи буде від нього користь. Але в якийсь момент зрозуміли, що діти взагалі перестали рухатись. Перші дні був справжній ажіотаж — лазили постійно, навіть забували про телефони. Потім трохи заспокоїлись, але все одно регулярно користуються, особливо ввечері.
баливара
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пн., 20 Апр. 2026, 01:17 »

У мене схожа історія, тільки я почав із простого турніка. Через кілька місяців стало зрозуміло, що цього мало — захотілось більшої різноманітності. У підсумку довелось докуповувати додаткові елементи, і це вийшло дорожче та менш зручно. Тепер думаю, що краще було одразу взяти щось комплексне.
фаинаамба
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Пн., 20 Апр. 2026, 01:21 »

Мабуть, усе залежить від підходу і від того, який саме комплекс обраний. У нас теж спочатку не було “вау-ефекту”, але з часом увійшло в звичку. Брав варіант від Спортігра після довгих пошуків — хотілось щось не надто дороге, але й не кволе. Коли переглядав різні пропозиції на спортивний комплекс на дачу та вуличні турніки металеві недорого , звернув увагу на моделі з базовим набором елементів, без перевантаження. У результаті маємо конструкцію, яка не дратує своєю масивністю, але дає можливість і дітям, і дорослим трохи порухатись. Стоїть уже давно, пережила дощі, сніг, і виглядає цілком нормально, без відчуття, що це тимчасова річ.
баливара
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Пн., 20 Апр. 2026, 01:21 »

А от сусідам не дуже зайшло. Поставили, але діти користуються час від часу, без особливого ентузіазму. Можливо, справа в характері або звичках. Тому я б не сказала, що це універсальне рішення для всіх сімей. Інколи очікування просто не співпадають з реальністю.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: