Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Ср., 13 Май 2026, 09:11 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Продолжается акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины" - http://www.privivok.net.ua/node/610

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Хто використовує гліцерин для вейпа? Який краще вибрати для самозамісу?  (Прочитано 22 раз)
Filipenkov01
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Вс., 10 Май 2026, 10:40 »

Не зовсім розумію, чим відрізняються різні гліцерини для вейпа. Коли шукаю варіанти для самозамісу, бачу цілий список з різними позначками. Як зрозуміти, який з них не буде надто густим, а водночас забезпечить гарну пару?
belikovmelvin
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Вс., 10 Май 2026, 10:41 »

Гліцерин це основний компонент, який використовую для змішування, але є кілька нюансів, на які варто звернути увагу. Я завжди обираю високоякісний гліцерин, без добавок та домішок. Справжній пропорційний гліцерин має бути чистим, щоб не забивати вейп. І ще один лайфхак: краще купувати у тих магазинах, де точно знаєш, що гліцерин не має сторонніх запахів.
Filipenkov01
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Вс., 10 Май 2026, 10:42 »

Я вже давно самостійно змішую рідини для вейпа, і використовую тільки гліцерин, що пройшов перевірку якості. Якщо брати для самозамісу, то я рекомендую вибирати той, що не має зайвих хімічних добавок. Важливо звертати увагу на наявність будь-яких домішок.
belikovmelvin
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Вс., 10 Май 2026, 10:45 »

Я вже давно самостійно змішую рідини для вейпа, і використовую тільки гліцерин, що пройшов перевірку якості. Якщо брати для самозамісу, то я рекомендую вибирати той, що не має зайвих хімічних добавок. Важливо звертати увагу на наявність будь-яких домішок.

Я вже кілька років займаюсь самозамісом для вейпа і можу сказати, що правильний вибір гліцерину це запорука гарної пари і смачного вейпу. З власного досвіду можу порадити вибирати лише чистий гліцерин без добавок, оскільки це впливає на густоту пару і чистоту смаку.
Що стосується покупок, то рекомендую звертати увагу на перевірені інтернет-магазини, такі як Vapetemptation. Я вже не раз замовляв глицерин для вейпа https://vapetemptation.com.ua/glicerin/ там і завжди залишався задоволений ціна та якість на висоті. Крім того, їхній асортимент завжди актуальний, а доставка швидка. Якщо хочете купити гліцерин для самозамісу без переплат, це місце те, що треба.

Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: