Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Ср., 01 Июль 2026, 14:23 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга о прививках в подарок для беременных, а также родителей детей дошкольного возраста - http://www.privivok.net.ua/content/693-kniga-o-privivkah-v-podarok-dlya-beremennyh-takzhe-roditeley-detey-doshkolnogo-vozrasta

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Дівчата, порадьте легку літню сумку через плече  (Прочитано 803 раз)
Forrissa
Новичок
*

Киев

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пн., 22 Июнь 2026, 16:00 »

Привіт усім!

Хочу оновити собі сумку на літо, але трохи розгубилась у виборі. Потрібна щось легке, зручне і щоб носити через плече — для щоденних прогулянок, поїздок у місто і відпочинку.

Дивлюсь на невеликі або середні моделі, щоб поміщались телефон, гаманець, ключі, можливо ще якісь дрібниці. Хочеться, щоб виглядала стильно, але без зайвої “перевантаженості” в дизайні.

Цікавить, що ви зараз носите влітку? Може є якісь перевірені моделі або бренди, які реально зручні і не швидко псуються?

Буду дуже вдячна за поради.
NastyaT
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пн., 22 Июнь 2026, 16:14 »

Привіт.

Я якраз минулого літа теж шукала щось подібне — зручну сумку через плече, щоб була легка і не заважала в русі, але при цьому виглядала нормально під літні образи.

З того, що помітила: найзручніші — це невеликі кросбоді з регульованим ремінцем. Дуже виручає, коли не хочеш носити щось велике, особливо в спеку. Ще важливо, щоб всередині було хоча б 1–2 відділення, бо інакше все швидко “змішується”.

Я собі тоді переглядала різні варіанти і зберегла кілька моделей тут: https://svit-sumok.com.ua/category/sumki-cherez-plecho/ — там є і прості мінімалістичні, і трохи більш трендові. Не скажу, що всі ідеальні, але як база для вибору цілком зручно подивитись різні стилі в одному місці.

Головне, як на мене — дивитись на довжину ремінця і вагу самої сумки, бо влітку це реально відчувається сильніше, ніж здається.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: