Для мене головний убір — це передусім комфорт, хороша посадка та якість матеріалу, а вже потім зовнішній вигляд. Саме тому перед замовленням у Fortune я досить довго вибирала модель і уважно читала опис
https://www.fortune.com.ua/golovni-ubori У результаті зупинилася на головному уборі, який за характеристиками здавався найбільш практичним для щоденного використання. Після отримання можу сказати, що вибір виявився вдалим. Річ виглядає добротно та якісно, матеріал приємний, а головне — її справді комфортно носити. Немає відчуття, що головний убір занадто важкий або незручний. Він добре сидить, не сповзає під час ходьби, а після кількох годин носіння не виникає бажання скоріше його зняти. Також приємно здивувала якість виготовлення. Уважно оглянула виріб після отримання і не знайшла жодних недоліків: акуратні шви, рівні краї, нормальна форма. Після прання та подальшого використання головний убір також зберіг свій первісний вигляд, що для мене є одним із найважливіших показників якості. Сподобалося і саме оформлення замовлення. Не довелося довго розбиратися з сайтом, усе зрозуміло та логічно. Товар був добре запакований і приїхав у належному стані. Окремо хочу сказати про асортимент: у Fortune є моделі на різні сезони та під різний стиль одягу, тому можна вибирати не поспіхом, а справді знайти те, що підходить саме тобі. Моя покупка виявилася вдалою, тому магазин можу рекомендувати тим, хто шукає не просто красивий аксесуар, а якісний і зручний головний убір для регулярного використання.