Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вс., 30 Авг. 2026, 19:04 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Продолжается акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины" - http://www.privivok.net.ua/node/610

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Який купальник обрати  (Прочитано 135 раз)
Bauntly
Старожил

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Чт., 13 Авг. 2026, 22:00 »

Дівчатка, усім привіт! Збираюся у довгоочікувану відпустку на море і постало питання вибору пляжного вбрання. Хочу щось якісне, щоб і сиділо ідеально, і колір після сонця не втрачало. Що зараз порадити можете з власного досвіду?
Cheryw
Старожил

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Чт., 13 Авг. 2026, 22:37 »

О, це моя улюблена тема перед літом. Я для себе вже давно зробила висновок, що кращого варіанту для пляжу просто немає, тому фірмові купальники Victoria's Secret завжди залишаються моїми фаворитами. Собі новий суцільний варіант я купувала в інтернет-магазині Bruna. Вони чудово тримають форму, не вигорають і сидять на фігурі неймовірно. Там вибір виявився чудовий, є і яскраві моделі, і більш стримані класичні бікіні. До речі, розмірна сітка повністю відповідає дійсності, тому підібрати під свої параметри взагалі не проблема. Якщо хочете виглядати на всі сто і почуватися впевнено, дуже раджу звернути увагу на їхній каталог. На засмаглому тілі ці речі виглядають просто розкішно.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: