Установлення вінірів було рішенням, до якого я прийшла не одразу. Я розуміла, що хочу покращити вигляд усмішки, але водночас не хотіла кардинальних змін Для мене було важливо, щоб зуби залишалися схожими на природні, просто виглядали більш рівними, акуратними та естетичними
megadental.lviv.ua/poslugy/estetychna-stomatologiya/viniry/ Саме тому перед процедурою приділила багато уваги консультації в MegaDental. Спеціаліст детально розібрав мої побажання, і ми обговорили форму та відтінок майбутніх вінірів. Мені сподобалося, що можна було поставити навіть ті запитання, які спочатку здавалися дрібницями. Насправді саме з таких деталей і складається підсумковий результат. Під час роботи почувалася спокійно, оскільки розуміла основні етапи процедури. Після встановлення найбільше порадувала саме усмішка в цілому. Зуби виглядають охайно, форма мені подобається, а колір підібраний досить гармонійно. Тепер на фотографіях я значно частіше усміхаюся відкрито, не думаючи про те, як виглядають зуби. Приємно також, що після процедури пояснили особливості догляду та відповіли на додаткові запитання. Загалом я позитивно оцінюю свій досвід у MegaDental. Для мене важливими стали уважне ставлення, детальне обговорення перед процедурою та результат, який виглядає природно й акуратно.