Ви колись купували страховку від нещасного випадку? Мені цікаво, про які саме нещасні випадки йдеться мова? Від чого мене вбереже страховка? І скільки мені виплатять у разі чого?
Так, я колись оформлював собі страховку від нещасного випадку і, чесно кажучи, це дуже корисна штука. Якщо коротко, то це не про хвороби, а про травми, отримані в результаті якоїсь непередбачуваної події. Тобто, якщо ти, наприклад, послизнувся і зламав руку, або отримав травму в ДТП, чи щось таке — тоді це твій випадок. Страховка вбереже від фінансових витрат на лікування та допоможе пережити період, коли ти тимчасово не можеш працювати. Щодо суми виплати, то тут все залежить від того, на яку суму ти застрахувався, і від складності травми. Зазвичай, у договорі є спеціальна таблиця, де кожній травмі відповідає певний відсоток від загальної суми страховки. Тому, наприклад, за перелом пальця тобі виплатять одну суму, а за серйозний перелом ноги — набагато більшу. Якщо хочеш детально розібратися, про що йдеться і які є види такої страховки, ти можеш прочитати статтю
страхування від нещасних випадків онлайн будеш знати від чого саме тебе вбереже поліс і як розраховується виплата.