Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Пн, 13 Окт 2025, 19:33 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Психологія гри: як бонуси впливають на поведінку гравців  (Прочитано 57 раз)
danielfox
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пт, 10 Окт 2025, 17:26 »

Кілька разів я ловив себе на тому, що, коли активую favbet промокод, то ніби вмикається інший режим — починаю ставити швидше, без аналізу, немов “гроші не мої”. Це не завжди добре закінчувалося: втрачав навіть те, що міг би зберегти. З часом став помічати: бонус дає ілюзію безпеки, але це пастка для новачків.
oliviahr
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Вс, 12 Окт 2025, 12:49 »

Згоден. Якось активував favbet промокод, отримав бонус — і замість планованої стратегії почав ставити хаотично. Замість щоразу зважувати ризики — просто “давай поставлю тут, бо бонус”. Зрозумів, що головне — тримати себе в руках: бонус — це не дозвіл на дурницю. Тепер завжди перед активацією подумую: чи можу контролювати себе сьогодні, чи краще відкласти.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: