Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Пн, 27 Окт 2025, 04:58 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга про щеплення у подарунок для вагітних, батьків немовлят та дітей дошкільного віку - http://www.privivok.net.ua/uk/content/692-kniga-pro-shcheplennya-u-podarunok-dlya-vagitnih-batkiv-nemovlyat-ta-ditey-doshkilnogo

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Якість трафіку і підводні камені affiliate-програм в азарті  (Прочитано 72 раз)
SerhiiKovalski
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пн, 20 Окт 2025, 20:29 »

Я колись думав, що головне — це просто гнати трафік. Ага, як же. Виявилось, що половина «джерел» дають лише красиві циферки на дашборді, а реально — пусто. І що найцікавіше: партнерки це прекрасно знають, але мовчать, бо їм теж вигідно.
Yuriy_Hrynevsky
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пн, 20 Окт 2025, 20:29 »

Та отож. Я теж колись вірив у казки про «автоматичний прибуток». А потім розібрався, що різниця між якісним трафіком і «намальованим» — це не просто нюанс, а вся суть гри. Якщо не дивитись на retention і конверсії — можна збанкрутувати швидше, ніж виграти.
Viktor_Koroviak
Новичок
*

Рейтинг: 1

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Пн, 20 Окт 2025, 20:36 »

Найцікавіше, що багато хто дізнається про це вже після зливу бюджету. Часто люди просто не перевіряють партнерку нормально, бо здається, що вона “в топі”. Я от натрапив на нормальний розбір, де прям розписано, які партнери реально працюють, а які лише «малюють статистику».
https://f1report.ru/pnews/gembla-v-2025-kakie-partnerki-taschat-a-kakie-tolko-risuyut-statistiku.html
Після такого матеріалу вже не дивишся на все через рожеві окуляри. Ти або рахуєш цифри, або стаєш кормом для системи.
SerhiiKovalski
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Пн, 20 Окт 2025, 20:37 »

Угу, цифри не брешуть. Якщо бачиш, що «ліди» не живі — краще втекти, ніж чекати дива. А партнерка, яка грає чесно, не боїться реальних показників.
Yuriy_Hrynevsky
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #4 : Пн, 20 Окт 2025, 20:41 »

А ще це гарний лакмусовий папірець — якщо підтримка морозиться, коли ти задаєш питання про джерела, значить, щось не чисто. Я тепер тестую все через дрібні бюджети, перш ніж зливати серйозно.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: