Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Чт, 15 Мая 2025, 21:17 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга о прививках в подарок для беременных, а также родителей детей дошкольного возраста - http://www.privivok.net.ua/content/693-kniga-o-privivkah-v-podarok-dlya-beremennyh-takzhe-roditeley-detey-doshkolnogo-vozrasta

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Цікавить консультацію судинного хірурга!  (Прочитано 17 раз)
Filipenkov01
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Сегодня в 09:16 »

Потрібно пройти консультацію у судинного хірурга. Мені порадили знайти клініку, де є не лише консультація, а й можливість пройти необхідні обстеження. Де ви проходили таке комплексне обстеження і що важливо враховувати при виборі клініки?
belikovmelvin
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Сегодня в 09:17 »

Я проходив обстеження в клініці, де всі процедури були на місці — від ультразвуку до консультацій. Такі клініки зручно тим, що не потрібно шукати інші місця для обстежень. Вибирай такі медзаклади, де все робиться швидко і без зайвих черг.
Filipenkov01
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Сегодня в 09:17 »

Те ж саме порекомендував би і я. Обирай клініку, де можуть провести всі необхідні обстеження, в тому числі УЗД і дослідження крові, і де є досвідчені судинні хірурги. Я свого часу не знайшов одразу такого місця, тому часом звертався в інші клініки для окремих обстежень.
belikovmelvin
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Сегодня в 09:18 »

Те ж саме порекомендував би і я. Обирай клініку, де можуть провести всі необхідні обстеження, в тому числі УЗД і дослідження крові, і де є досвідчені судинні хірурги. Я свого часу не знайшов одразу такого місця, тому часом звертався в інші клініки для окремих обстежень.

Після кількох років ігнорування проблем з судинами я нарешті звернувся до Добробут https://dobrobut.com/ua/services/c-kompleksnaa-konsultacia-sosudistogo-hirurga-eksperta-napravlenia-s-dupleksnym-skanirovanie-sosudov-perifericeskih-sosudov-arte за консультацією судинного хірурга. Скажу, що це було правильне рішення! Лікар провів огляд, зробив все необхідне обстеження і підготував для мене індивідуальний план лікування.
Виявилося, що є певні проблеми, але на щастя, вони не критичні, і я зміг відновити нормальний стан за допомогою медикаментів і правильної дієти. Окремо хочу зазначити, що клініка дуже зручна — завжди легко записатися на прийом, сучасне обладнання і доброзичливий персонал. Рекомендую всім, хто шукає перевірену клініку з досвідченими судинними хірургами!
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: