Те ж саме порекомендував би і я. Обирай клініку, де можуть провести всі необхідні обстеження, в тому числі УЗД і дослідження крові, і де є досвідчені судинні хірурги. Я свого часу не знайшов одразу такого місця, тому часом звертався в інші клініки для окремих обстежень.
Після кількох років ігнорування проблем з судинами я нарешті звернувся до Добробут
https://dobrobut.com/ua/services/c-kompleksnaa-konsultacia-sosudistogo-hirurga-eksperta-napravlenia-s-dupleksnym-skanirovanie-sosudov-perifericeskih-sosudov-arte за консультацією судинного хірурга. Скажу, що це було правильне рішення! Лікар провів огляд, зробив все необхідне обстеження і підготував для мене індивідуальний план лікування.
Виявилося, що є певні проблеми, але на щастя, вони не критичні, і я зміг відновити нормальний стан за допомогою медикаментів і правильної дієти. Окремо хочу зазначити, що клініка дуже зручна — завжди легко записатися на прийом, сучасне обладнання і доброзичливий персонал. Рекомендую всім, хто шукає перевірену клініку з досвідченими судинними хірургами!