Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Пт, 30 Мая 2025, 11:25 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Якщо купити онлайн..  (Прочитано 66 раз)
MuMuzzik
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пн, 26 Мая 2025, 15:42 »

Мені цікаво, от скажімо я куплю страховку онлайн, віддам нехай і не дуже космічні гроші там 2-5 тисяч, але ж то мої гроші.. як перевірити що той поліс реальний і буде дійсний в разі чого?
Hirurg
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Вт, 27 Мая 2025, 16:47 »

Мені цікаво, от скажімо я куплю страховку онлайн, віддам нехай і не дуже космічні гроші там 2-5 тисяч, але ж то мої гроші.. як перевірити що той поліс реальний і буде дійсний в разі чого?

Звісно страховий поліс — це не просто папірець, а документ, який має спрацювати в критичний момент, тому перевірка його дійсності — обов’язкова річ після оформлення. Щоб уникнути сумнівів, найкраще купувати поліс через офіційні сервіси, які мають зв’язок з МТСБУ (у випадку автострахування) або іншими реєстрами для відповідного типу страхування. Після оплати обов’язково надсилається електронна копія поліса з номером, за яким його можна перевірити в державній базі.

Для цього існують спеціальні ресурси, де можна швидко впевнитися, що поліс — справжній. Наприклад, ось посилання https://polis.com.ua/onlain-perevirka-polisa/ на статтю, де можна більш детально дізнатися про те, як відбувається онлайн перевірка поліса. Це корисна звичка — перевіряти все одразу після покупки, щоб бути спокійним. Тоді навіть якщо щось трапиться, не доведеться переживати: документи в порядку, поліс дійсний — страхова має виконати свої зобов’язання.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: