Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Сб, 16 Авг 2025, 12:58 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Продолжается акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины" - http://www.privivok.net.ua/node/610

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Хочу замовити кілька банок печінки тріски для салатів і закусок  (Прочитано 19 раз)
belikovmelvin
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пт, 15 Авг 2025, 13:09 »

Хочу замовити кілька банок печінки тріски для салатів і закусок. Чи були у вас випадки, коли при доставці банка деформувалась або навіть підтікала? Думаю, чи варто просити додаткову упаковку для безпечного транспортування.
Filipenkov01
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пт, 15 Авг 2025, 13:10 »

Було якось, що банка приїхала з невеликою вм’ятиною, але продукт усередині був нормальний. Проте одна пошкоджена банка все ж протікала, і запах був ще той. Зараз завжди прошу пакувати у бульбашкову плівку та жорстку коробку.
belikovmelvin
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Пт, 15 Авг 2025, 13:10 »

Було якось, що банка приїхала з невеликою вм’ятиною, але продукт усередині був нормальний. Проте одна пошкоджена банка все ж протікала, і запах був ще той. Зараз завжди прошу пакувати у бульбашкову плівку та жорстку коробку.
Filipenkov01
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Пт, 15 Авг 2025, 13:11 »

Колись печінку тріски купував тільки на ринку — там знайомий продавець, наче “свій”, але бувало, що відкриєш банку, а там або масла забагато, або смак не той. Пару місяців назад натрапив на Маудау, глянув відгуки — думаю, спробую.
Прийшла партія печінки тріски https://maudau.com.ua/category/miasni-ta-rybni-konservy/typ_272=pechinka-trisky-2 ідеальна: смак ніжний, текстура рівна, без кісточок чи якихось сторонніх штук. Зараз замовляю там регулярно, та й ще й доставку роблять швидко. Єдине, що раджу — перевіряйте дату виготовлення на сайті, я так вибираю свіжіші.

Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: