Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Пн, 09 Мар 2026, 22:48 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Продолжается акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины" - http://www.privivok.net.ua/node/610

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Що будете готувати на Великдень?  (Прочитано 19 раз)
Анна13
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пт, 27 Фев 2026, 18:50 »

Цікаво, що ви плануєте готувати на Великдень цього року? Я зазвичай обираю класичні страви, але хочеться трохи оновити святкове меню. Поки думаю між традиційною паскою, м’ясними стравами та кількома салатами.
Юля13
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пт, 27 Фев 2026, 18:52 »

Ой, я вже готовлю список! Обов’язково буде паска, запечене м’ясо і якийсь цікавий салат. Хочеться, щоб стіл був яскравий і різноманітний. Обожнюю, коли все красиво подано і пахне на всю кухню!
Анна13
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Пт, 27 Фев 2026, 18:52 »

Дякую, теж схиляюся до класики з невеликими змінами. Підкажіть, будь ласка, чи готуєте щось нове щороку? І як плануєте меню, щоб усе встигнути без зайвої метушні?
Юля13
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Пт, 27 Фев 2026, 18:54 »

Я намагаюся поєднувати традиції та нові ідеї, тому щороку переглядаю великодні рецепти https://www.torchyn.ua/recipes/velykden й додаю щось цікаве до святкового столу. Обов’язково готую паску, фарбовані яйця, запечене м’ясо або птицю та кілька салатів із яскравою подачею. Частину страв роблю заздалегідь, щоб у день свята більше часу провести з родиною. Для маринадів і соусів часто використовую продукцію бренду Торчин — це допомагає швидше підготувати інгредієнти та зробити смак більш виразним. Планую меню так, щоб були і ситні, і легші страви, тоді святковий стіл виходить збалансованим, ароматним і по-справжньому домашнім.

Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: