Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Сб., 30 Май 2026, 15:20 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Проблеми із зором  (Прочитано 72 раз)
Андромеда
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Вт., 26 Май 2026, 12:04 »

Підкажіть, у якій клініці приймає дитячий офтальмолог із великим досвідом роботи? Можливо, хтось знайомий із лікарем і може мені когось порекомендувати? Я переглянула кілька клінік, але не знаю, до якої з них краще звернутися. Якщо ви знаєте, де приймає хороший лікар, порекомендуйте, а я буду вам дуже вдячна за інформацію.
Фиона
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Вт., 26 Май 2026, 12:32 »

Я знаю, що дитячий офтальмолог у клініці Lumos приймає. Сама, звісно, не відвідувала цю клініку з дитиною, але чула багато хороших відгуків. Є знайомі, які зверталися до цієї клініки і позитивно відгукувалися про лікарів та клініку загалом. Адже фахівці вміють працювати з маленькими пацієнтами, враховують вікові особливості та специфіку зорових функцій. Після обстеження лікар консультує батьків, ставить діагноз, за необхідності призначає лікування та корекцію, дає рекомендації щодо профілактики зору та подальших візитів. Є поглиблена діагностика. Центр застосовує методи поглибленої офтальмологічної діагностики, що дозволяє виявляти порушення на ранніх стадіях. Усі офтальмологічні дослідження проводяться в максимально комфортних для дитини умовах. Багаторічний досвід роботи дозволяє успішно виявляти та проводити своєчасну профілактику порушень зору.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: