Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вс, 06 Июл 2025, 01:13 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга про щеплення у подарунок для вагітних, батьків немовлят та дітей дошкільного віку - http://www.privivok.net.ua/uk/content/692-kniga-pro-shcheplennya-u-podarunok-dlya-vagitnih-batkiv-nemovlyat-ta-ditey-doshkilnogo

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Замовити тканину для бізенсу  (Прочитано 36 раз)
фаинаамба
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пт, 04 Июл 2025, 12:48 »

Підкажіть, будь ласка, хто має досвід закупівлі тканини саме по оптових цінах? Маю ідею для невеликої колекції одягу, тож шукаю надійних постачальників з гарним вибором матеріалів та приємними умовами для невеликих партій. Дуже важливо, щоб можна було замовити з доставкою по Україні, бо в нашому місті вибір не дуже.
LaNa24
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пт, 04 Июл 2025, 12:49 »

Можу поділитися своїм досвідом з оптової закупівлі тканини. Уже кілька років співпрацюю з різними постачальниками, і серед них особливо хочу виділити компанію Текстиль-Контакт. На їхньому сайті ожна знайти величезний вибір тканин для будь-яких цілей — від бавовни до трикотажу, постільної білизни чи спецодягу. Особливо зручно, що вони пропонують оптові ціни навіть на невеликі замовлення, а ще у них постійно діють акції й знижки для нових клієнтів. Я неодноразово оформляв доставку по Україні, все приходить швидко і без затримок, якість тканин завжди відповідає заявленій на сайті. До того ж, менеджери оперативно консультують і допомагають підібрати саме те, що потрібно. Тож раджу звернути увагу саме на компанію Текстиль-Контакт Хмельницький — це реально надійний партнер для розвитку вашої справи.

Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: