Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Сб, 10 Мая 2025, 00:26 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга о прививках в подарок для беременных, а также родителей детей дошкольного возраста - http://www.privivok.net.ua/content/693-kniga-o-privivkah-v-podarok-dlya-beremennyh-takzhe-roditeley-detey-doshkolnogo-vozrasta

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Як адаптуватись після ротації без агресії і паніки  (Прочитано 37 раз)
Umil
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Чт, 08 Мая 2025, 15:45 »

Повернувся зі служби, формально все окей, але голова працює дивно – будь-який шум дратує, постійно спалахи злості, не можу розслабитись. З дружиною вже сваримось через дрібниці. До психолога йти не хочу. Може, хтось стикався з таким станом?
jastin
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Чт, 08 Мая 2025, 16:03 »

Таке буває, особливо після війни. Мій брат пройшов через подібне після служби, і реально йому допомогла допомога при ПТСР у центрі Алтімед. Вони не змушують “виговорюватись” – там працює метод транскраніальної магнітної стимуляції (ТМС), який впливає на мозок через імпульси. Людина просто сидить у зручному кріслі, а апарат активує зони мозку, які відповідають за реакцію на стрес, гнів, страх. Брату стало легше вже через кілька сеансів – він каже, що наче “в голові стишили гул”. Метод без таблеток, без болю і без розмов – просто фізіологічне відновлення нервової системи.
Umil
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Чт, 08 Мая 2025, 16:19 »

Таке буває, особливо після війни. Мій брат пройшов через подібне після служби, і реально йому допомогла допомога при ПТСР у центрі Алтімед.

Дякую, це звучить максимально адекватно. Я не готовий до розмов, а якщо можна просто полегшити стан – це вже щось. Піду прочитаю про це.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: