Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вс, 22 Июн 2025, 21:51 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга о прививках в подарок для беременных, а также родителей детей дошкольного возраста - http://www.privivok.net.ua/content/693-kniga-o-privivkah-v-podarok-dlya-beremennyh-takzhe-roditeley-detey-doshkolnogo-vozrasta

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Дуже хочу приготувати сібаса вдома. Де його купити?  (Прочитано 96 раз)
Анна13
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Вт, 17 Июн 2025, 22:56 »

Народ, хто часто купує рибу — підкажіть! Дуже хочу приготувати сібаса вдома, запекти з лимоном і овочами, але вже третій раз купую — і якийсь жах. То запах болотний, то розлазиться, то кістки по всьому філе. Вже й на базарі брала, і в супермаркеті, а нормального так і не знайшла. Чи я щось не так роблю, чи проблема в самій рибі? Може, є якийсь перевірений магазин чи мережа, де дійсно продають свіже і якісне? Бо хочеться не просто поїсти, а щоб смачно і без розчарувань. Дуже буду вдячна за будь-яку пораду.
Юля13
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Чт, 19 Июн 2025, 21:49 »

Я колись теж намучився з тим сібасом — візуально красивий, а всередині як ганчірка. Брала у різних точках: на ринку — то смердючий, у дешевих мережах — вода тече з нього після розморожування, як з губки. Один раз навіть наче нормальний попався, а потім — знову якась фігня. Думаю, тут питання, як його зберігають і звідки везуть. Бо коли воно вже стоїть третій день на льоду під лампами — ну, яке там філе? Може, хтось справді знає місце, де стабільно норм?
Тень
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Сб, 21 Июн 2025, 22:25 »

Я от тому й рибу майже не купую, бо що не візьмеш — то потім шкода грошей. А сібас — це ж не якась дрібнота, коштує нормально. А результат — не завжди. Раз спробувала філе в вакуумі, так воно після духовки було як пластмаса. Хочеться чогось свіжого, з нормальним запахом моря, як у ресторані, а не оте все. Але кажуть, є місця, де постачання стабільне і риба справді хороша. Тільки ж не завжди під боком таке є.
Милош
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Сб, 21 Июн 2025, 23:39 »

Друзі, знаю цю біль! Сам довго шукав нормального сібаса, бо люблю готувати його на грилі — з травами, сіллю і лимоном. І вже стільки було варіантів, що руки опускались. Аж поки не спробував сібас в МЕТРО https://www.metro.ua/chomu-metro/products/riba-ta-moreprodukti/morska-riba/sibas Там реально якісний продукт — свіжа морська риба, не переморожена, без стороннього запаху. Купував кілька разів — завжди однаково добре. При розморожуванні рідини мінімум, філе тримає форму, шкірка гарно підсмажується, м’ясо біле, соковите. Вже й друзі почали туди їздити, бо сказали, що після такого іншого не хочеться. Та й вибір у них хороший — різні розміри, упаковки, все охайно і зрозуміло. Якщо хочеш зробити смачну вечерю і не ризикувати — то це, мабуть, найкраще рішення.

Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: