Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Сб, 28 Июн 2025, 14:45 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга про щеплення у подарунок для вагітних, батьків немовлят та дітей дошкільного віку - http://www.privivok.net.ua/uk/content/692-kniga-pro-shcheplennya-u-podarunok-dlya-vagitnih-batkiv-nemovlyat-ta-ditey-doshkilnogo

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Хтось ще стикався з тим, що псоріаз "лікували" дієтами й заспокійливими?  (Прочитано 54 раз)
SerhiiKovalski
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пт, 27 Июн 2025, 19:54 »

Мене колись реально переконували, що в мене "просто нерви" — помаж заспокійливе, зроби детокс, поїдь на море. А в той час плями на тілі росли, свербіли й тріскались. Поки один знайомий лікар не сказав: друже, це схоже на псоріаз, а не якісь токсини. Пішов на нормальну діагностику — і от тоді все стало на місця.
Yuriy_Hrynevsky
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пт, 27 Июн 2025, 20:00 »

У мене була схожа історія — тільки ще гірше, бо на початку лікували антибіотиками  В замешательстве Потім мазали гормональним кремом без пояснень, потім — кремом "із чистотілом". А псоріаз як був, так і залишився. Відкриттям стали нормальні пояснення, що це взагалі за хвороба, як вона розвивається і чим відрізняється від екземи чи простої алергії.
Viktor_Koroviak
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Пт, 27 Июн 2025, 20:02 »

От якби мені раніше попалася така стаття — я б не бігав три роки між дерматологами.
https://gmka.org/uk/articles/psoriaz-prychyny-symptomy-vydy-diagnostyka-i-likuvannya/
Там все по-людськи: причини, типи псоріазу, як відрізнити, які є варіанти лікування, що з дієтами, що з біологічними препаратами.
Без залякувань, без чар-засобів. Просто чесно й доказово — як має бути.

SerhiiKovalski
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Пт, 27 Июн 2025, 20:05 »

Так, і от саме цього бракує — не просто крему, а розуміння, що з тобою відбувається. Бо коли ти не розумієш — то або панікуєш, або запускаєш. А псоріаз — це ж системне, не лише про шкіру.

Yuriy_Hrynevsky
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #4 : Пт, 27 Июн 2025, 20:21 »

І головне — ти не один. Псоріаз — це не соромно і не рідкість. Але треба мати доступ до нормальної інформації, щоб не лікуватись бабусиними рецептами й не чекати, поки все стане нестерпним.

Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: