Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вт, 20 Янв 2026, 23:54 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга про щеплення у подарунок для вагітних, батьків немовлят та дітей дошкільного віку - http://www.privivok.net.ua/uk/content/692-kniga-pro-shcheplennya-u-podarunok-dlya-vagitnih-batkiv-nemovlyat-ta-ditey-doshkilnogo

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Ремонт авто  (Прочитано 185 раз)
Rihana
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Сб, 01 Ноя 2025, 17:08 »

Приходилось делать ремонт выхлопной системы авто?
Lensik
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Сб, 01 Ноя 2025, 18:41 »

Привет, конечно да ( недавно была такая необходимость ), так вот обращался в СТО по ремонту выхлопа "Doc Glushak" - все проблеммы можно решить связанные с выхлопной системой авто и кстати услуга - тюнинг выхлопных систем сдесь вообще недорого стоит по сравнению с другими вариантами.
Парус
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Ср, 19 Ноя 2025, 19:21 »

Підкажіть, будь ласка, де у Вінниці можна якісно та професійно зробити діагностику ходової частини автомобіля? Хочу, щоб перевірили всі підвіски, амортизатори та сайлентблоки.
shtren
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Ср, 19 Ноя 2025, 20:47 »

Підкажіть, будь ласка, де у Вінниці можна якісно та професійно зробити діагностику ходової частини автомобіля? Хочу, щоб перевірили всі підвіски, амортизатори та сайлентблоки.

Звертайтеся до bosch сервіс Вінниця ось там точно можна зробити якісну діагностику автомобіля, я вже пройшов. Майстри перевірили всі елементи підвіски, точно визначили проблеми та детально пояснили, що і чому потребує ремонту. Сподобалось, що також надали звіт із рекомендаціями щодо обслуговування. Рекомендую цей сервіс тим, хто цінує професійний підхід та якість роботи з автомобілем.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: