Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Ср, 30 Июл 2025, 01:35 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга про щеплення у подарунок для вагітних, батьків немовлят та дітей дошкільного віку - http://www.privivok.net.ua/uk/content/692-kniga-pro-shcheplennya-u-podarunok-dlya-vagitnih-batkiv-nemovlyat-ta-ditey-doshkilnogo

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Як перевірити авто з Кореї перед покупкою?  (Прочитано 33 раз)
Filipenkov01
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пн, 28 Июл 2025, 22:38 »

Хто вже купував авто з Кореї, підкажіть, будь ласка, як його реально перевірити до того, як його сюди доставлять? Бо в оголошеннях усе красиво, а як перевірити, чи не було воно там у серйозному ДТП, чи не скручений пробіг?
belikovmelvin
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пн, 28 Июл 2025, 22:39 »

Перш ніж щось замовляти, обов’язково проси VIN-код. Через нього можна пробити історію авто на корейських сервісах, таких як CarHistory або Autoinside. Але одразу готуйся, що більшість інфо буде на корейській, я, наприклад, користувався Chrome з автоперекладом. Ще проси фото рами, двигуна, салону, підкапотки - детальні! Аукціонні листи - теж маст хев, там указують стан по кузову і технічні зауваження.
Filipenkov01
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Пн, 28 Июл 2025, 22:39 »

Я щось чув про ці листи, але не розбирався детально. А VIN-код можна отримати ще до оплати, чи це вже після як аванс внесеш? Я би не хотів наосліп щось оплачувати, а потім уже отримати кота в мішку. І наскільки їм можна довіряти? Бо читав, що є й фейкові історії.

belikovmelvin
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Пн, 28 Июл 2025, 22:43 »

Я щось чув про ці листи, але не розбирався детально. А VIN-код можна отримати ще до оплати, чи це вже після як аванс внесеш? Я би не хотів наосліп щось оплачувати, а потім уже отримати кота в мішку. І наскільки їм можна довіряти? Бо читав, що є й фейкові історії.

Довіряти треба не тільки паперам, а й тим, хто тобі це авто з Кореї https://bex-auto.com/uk/avto/avto-iz-korei доставляє. З власного досвіду можу сказати, зараз найкраще шукати компанії, які самі ведуть клієнта від А до Я, і відповідають за перевірку машини перед викупом. Наприклад, подивись на Bex Auto. Вони працюють давно, мають прямі зв’язки з аукціонами, дають повну історію по VIN, а головне — роблять відеоогляди стану машини перед викупом. Я в них замовляв Grandeur - пробіг реальний, фото відповідало дійсності, доставили без зайвих нервів. І ціни у 2025 році в них реально нижчі, ніж у більшості - перевір сам по каталогу, є варіанти і під бюджет, і щось дорожче, якщо хочеш щось солідніше.

Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: