Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вс, 23 Ноя 2025, 20:44 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Де зараз купують стильні речі ручної роботи, щоб виглядали по-чоловічому  (Прочитано 682 раз)
SerhiiKovalski
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пн, 10 Ноя 2025, 17:53 »

Серйозно, хлопці, останнім часом усе, що бачу в магазинах — дешевий блиск і ніякої душі. Хотів нормальний ремінь — у більшості навіть шкіра підозріла, не кажучи вже про пряжки. А хочеться чогось такого, що й вигляд має, і відчувається в руках як справжня річ, а не одноразовий аксесуар. Може, хтось знає, де беруть якісні handmade штуки?
Yuriy_Hrynevsky
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пн, 10 Ноя 2025, 17:54 »

О, я тебе розумію. Мені теж набридло купувати одноразові "чоловічі речі". Минулого року натрапив на невеликий майстерський бренд зі Львова — роблять вручну з латуні та натуральної шкіри, і якість реально вражає. Я вже рік ношу їхній браслет, навіть не потемнів, тільки краще став виглядати. І головне — не масмаркет, кожна річ має свій характер.
Yuriy_Hrynevsky
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Пн, 10 Ноя 2025, 18:03 »

Та ти не пожалкуєш, я от уже своїм друзям радив — усі задоволені. Є навіть серія "Разом до перемоги", прибуток іде на ЗСУ. Це прям подвійно приємно купувати.
SerhiiKovalski
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Пн, 10 Ноя 2025, 18:45 »

Дякую, виглядає саме те, що треба. Уже втомився від китайського “глянцю”, хочеться чогось справжнього. Піду гляну їхній каталог, може, нарешті знайду свій ремінь без компромісів.
Viktor_Koroviak
Новичок
*

Рейтинг: 1

Просмотр профиля
« Ответ #4 : Пн, 10 Ноя 2025, 18:46 »

Я теж недавно відкрив для себе подібне. Хотів подарунок брату, щоб був і стильний, і з душею. Знайшов сайт https://klamra.com.ua/ — у них купа виробів ручної роботи: ремені, пряжки, браслети, гаманці, навіть свічники та шампури, все з металу й шкіри.
Взяли собі ремінь і браслет — пакування круте, якість бомбезна, і видно, що роблять наші. Приємно, що в Україні є такі майстри, що не копіюють, а творять. Навіть дрібниця виглядає, як арт-об’єкт. Раджу глянути, якщо цінуєш речі з історією.
« Последнее редактирование: Пн, 10 Ноя 2025, 19:05 от Viktor_Koroviak » Записан
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: