Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Чт, 27 Ноя 2025, 19:33 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Хочу освіжити колір волосся  (Прочитано 37 раз)
Pulpi
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пн, 17 Ноя 2025, 21:26 »

Дівчата, я тут з легким відчаєм, але в хорошому настрої Улыбка Хочу освіжити свій теплий русий колір, але коли відкрила сайти з фарбами, то мало не зомліла від кількості варіантів. Як ви вирішуєте, яку лінійку брати? Орієнтуєтесь на склад, бренд чи відгуки? І взагалі — чи має значення, де купувати: у спеціалізованих магазинах, аптеках чи на маркетплейсах? Хочу зробити все правильно, щоб не перефарбовуватися потім.
WyCIC6
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пн, 17 Ноя 2025, 21:33 »

Я довго шукала інтернет-магазин, де можна придбати якісні фарби для волосся, і зовсім випадково натрапила на Headstore, який тепер став моїм улюбленим місцем для косметичних покупок. Ще більше мене вразило, що саме там мені порадили стійку крем-фарбу для волосся Wella Professionals Koleston Perfect ME+ https://headstore.com.ua/ua/stojkaja-krem-kraska-koleston-perfect-wella  яку я тепер обожнюю за її рівномірне фарбування й стійкість. Навіть моє проблемне волосся, яке часто вигоряє та тьмяніє, після неї виглядає густим, блискучим і доглянутим. Мені дуже подобається, що фарба не пересушує волосся і тримає колір значно довше, ніж більшість брендів, які я раніше пробувала. Відтінок виходить природним, без надмірної яскравості чи жовтизни, а це для мене було головним критерієм. Headstore також порадував швидкою доставкою, добре запакованим товаром і ввічливою консультацією. Якщо чесно, не думала, що домашнє фарбування може давати салонний ефект, але з Wella Professionals Koleston Perfect ME+ все виявилося набагато крутіше, ніж очікувала.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: