Я довго шукала інтернет-магазин, де можна придбати якісні фарби для волосся, і зовсім випадково натрапила на Headstore, який тепер став моїм улюбленим місцем для косметичних покупок. Ще більше мене вразило, що саме там мені порадили стійку крем-фарбу для волосся Wella Professionals Koleston Perfect ME+
https://headstore.com.ua/ua/stojkaja-krem-kraska-koleston-perfect-wella яку я тепер обожнюю за її рівномірне фарбування й стійкість. Навіть моє проблемне волосся, яке часто вигоряє та тьмяніє, після неї виглядає густим, блискучим і доглянутим. Мені дуже подобається, що фарба не пересушує волосся і тримає колір значно довше, ніж більшість брендів, які я раніше пробувала. Відтінок виходить природним, без надмірної яскравості чи жовтизни, а це для мене було головним критерієм. Headstore також порадував швидкою доставкою, добре запакованим товаром і ввічливою консультацією. Якщо чесно, не думала, що домашнє фарбування може давати салонний ефект, але з Wella Professionals Koleston Perfect ME+ все виявилося набагато крутіше, ніж очікувала.