Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вт, 13 Янв 2026, 03:26 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга про щеплення у подарунок для вагітних, батьків немовлят та дітей дошкільного віку - http://www.privivok.net.ua/uk/content/692-kniga-pro-shcheplennya-u-podarunok-dlya-vagitnih-batkiv-nemovlyat-ta-ditey-doshkilnogo

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Повторна перевірка профілю перед виводом  (Прочитано 16 раз)
danielfox
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Ср, 17 Дек 2025, 16:52 »

Я виграв 10000 гривень і вирішив вивести їх. Але коли я спробував вивести, система запитала мене про повторну перевірку профілю. Мені потрібно було завантажити фото паспорта ще раз, хоча я вже проходив верифікацію при реєстрації. Я був розлючений. Чому мені потрібно робити це знову? Чи це якась афера? Чи вони просто не хочуть мені платити? Я написав в чат підтримки, і вони сказали, що це нормально для великих сум. Але я не знаю, чи довіряти їм. Скільки часу це займе? І мені точно повернуть мої гроші?
oliviahr
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пт, 19 Дек 2025, 15:20 »

Повторна перевірка для великих сум це нормальна процедура, не афера. На fonbet я прочитав про це. Букмекери повинні дотримуватися законів про проти відмивання грошей, тому для великих виводів вони роблять додаткову перевірку. Це захищає їх, але також захищає тебе від шахраїв. Я робив вивід 8000 гривень один раз, і мене попросили повторну верифікацію. Я завантажив фото паспорта, селфі з паспортом, і навіть фото квитанції про пополнення рахунку. Це займало 2-3 дні, але потім гроші прийшли. Головне — фото повинно бути чіткий, без бліків, і все повинно читатися. Якщо фото буде погано, вони можуть попросити завантажити ще раз. Тому краще зразу зробити гарні фото, ніж переробляти декілька разів.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: