Я згодна з тим, що Silan хороший варіант для щоденного використання. Він не перевантажує тканини запахом, а залишає приємну свіжість. Якщо хочеш спробувати щось більш розкішне, то Tesori d'Oriente це парфумований кондиціонер, який дає дуже елегантний аромат і залишається на тканинах довго.
Для мене найкращим варіантом є Coccolino. Цей кондиціонер не лише надає тканинам м'якість, але й має легкий, приємний запах. Він не настільки сильний, щоб перебивати інші аромати, але при цьому залишає свіжість на одязі. Якщо хочеш щось більш інтенсивне, я б рекомендував спробувати Parfumated Granules Lenor. Вони чудово підсилюють аромат і додають тканинам стійкий запах.
Якщо хочеш, щоб одяг був не тільки м’яким, але й пахнув елегантно, варто звернути увагу на Tesori d'Oriente. Це парфумований кондиціонер, що залишає розкішний запах. Придбати всі ці варіанти можна тут
https://maudau.com.ua/category/kondytsionery-ta-opoliskuvachi-dlia-bilyzny мені наприклад, зручно замовляти все онлайн з доставкою додому.