Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вс, 15 Мар 2026, 04:32 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Продолжается акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины" - http://www.privivok.net.ua/node/610

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Додаю ополіскувач в автомат а машина не шкодить через це?  (Прочитано 89 раз)
belikovmelvin
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Ср, 07 Янв 2026, 11:05 »

Шукаю кондиціонер для білизни, який би добре пом'якшував тканини, залишаючи при цьому легкий і ненав'язливий запах. Яким засобом користуєтесь ви, щоб одяг після прання був м'яким, але запах не був дуже сильним, а просто приємно пахнув? Що порекомендуєте?
Filipenkov01
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Ср, 07 Янв 2026, 11:05 »

Я вже давно користуюсь Сілан. Це кондиціонер, який справді добре працює: білизна після нього м'яка, і запах досить легкий, але приємний. Що мені подобається в ньому він не перебиває інші запахи, а додає тільки легку свіжість. Це ідеальний варіант для щоденного використання, особливо якщо не хочеш, щоб запах був занадто інтенсивним.
belikovmelvin
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Ср, 07 Янв 2026, 11:06 »

Сілан чудовий вибір. Він дійсно зберігає білизну м’якою і приємною на дотик. Я люблю цей кондиціонер за його універсальність і за те, що не перебиває запахи одягу. Можеш спробувати додавати його разом з гранулами від Lenor, вони підсилюють аромат і додають ще більшу свіжість.
Filipenkov01
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Ср, 07 Янв 2026, 11:07 »

Сілан чудовий вибір. Він дійсно зберігає білизну м’якою і приємною на дотик. Я люблю цей кондиціонер за його універсальність і за те, що не перебиває запахи одягу. Можеш спробувати додавати його разом з гранулами від Lenor, вони підсилюють аромат і додають ще більшу свіжість.

Для мене Сілан це найкращий кондиціонер для білизни. Він робить тканини м’якими і приємними на дотик, а запах на одязі дуже легкий і не надто виражений. Це для мене важливо, бо я не люблю, коли аромат кондиціонера перебиває інші запахи. Плюс він не викликає алергій, що також важливо.
Якщо хочеш, можеш замовити його на маудау https://maudau.com.ua/category/kondytsionery-ta-opoliskuvachi-dlia-bilyzny/product_brand=silan де є гарний вибір і зручна доставка. Крім того, на сайті часто є знижки, що робить покупку ще приємнішою. Я завжди довіряю цьому магазину, бо вони швидко обробляють замовлення і не підводять з доставкою.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: