Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Чт, 15 Янв 2026, 03:18 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Продолжается акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины" - http://www.privivok.net.ua/node/610

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: що робити як поганий стан?  (Прочитано 20 раз)
belikovmelvin
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Ср, 07 Янв 2026, 18:56 »

Здравствуйте! Останнім часом відчуваю, що дуже швидко втомлююсь навіть після незначних навантажень, і фізичний стан залишає бажати кращого. Думав про консультацію в клініці. Хтось може порекомендувати місце, де можна розібратися з такою проблемою?
Filipenkov01
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Ср, 07 Янв 2026, 20:35 »

Привіт! Я також мав схожі проблеми з втомою. Тому коли відчув, що після невеликого навантаження втомлююсь, я шукав місце, де зможуть докопатися до кореня проблеми. Я натрапив на статтю про клініку Medeus, і це був справжній прорив для мене. Євген Пуля працює не просто з симптомами втоми, а з усіма механізмами в організмі, які можуть впливати на енергію та відновлення після фізичних навантажень. Стаття дає чітке уявлення про їх підхід і про те, чому варто звернутися саме до таких спеціалістів. Рекомендую почитати, щоб зрозуміти, чому це може бути саме те, що вам потрібно.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: