О, я прекрасно це розумію — сам колись довго вагався, де ж замовити парфуми, щоб не розчаруватися. Насправді, чудовим рішенням може бути інтернет-магазин парфумів INPARFUME, де зібрана широка колекція ароматів різної інтенсивності і настрою, включно зі знаменитим парфумом ЛЮКС Dolce & Gabbana
https://inparfume.com/parfum-liuks-sklo/filter/brand=101/ , який має стійкий, елегантний шлейф і підійде для особливих моментів. На сайті є детальні описання кожного аромату, іноді навіть нотки верхні, серединні та базові, тож можна уявити запах ще до покупки. Ще мені подобається, що INPARFUME часто проводить акції та пропонує приємні ціни без “порожніх” надбавок, які трапляються в деяких великих маркетплейсах. І замовлення приходить досить швидко, із зручною доставкою – кур’єром або на відділення пошти. Я особисто порівнював декілька магазинів і саме тут мені трапився чудовий парфум ЛЮКС Dolce & Gabbana за дуже приємною ціною, і запах справді перевершив очікування — багатогранний, глибокий, не надто нав’язливий, але помітний у найкращий спосіб.