Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Сб, 28 Фев 2026, 06:29 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Продолжается акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины" - http://www.privivok.net.ua/node/610

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Чому мої прогнози на точний рахунок майже завжди не заходять?  (Прочитано 36 раз)
taty
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Вт, 24 Фев 2026, 15:06 »

Всім добрий день. Граю вже півроку на точний рахунок. Беру матчі, дивлюсь статистику, хто скільки забиває вдома/в гостях. Вибираю 1:0, 2:0, 2:1. Але майже завжди програю. Іноді рахунок 1:1 або 0:0, а я не беру. Чи то команди непередбачувані, чи я щось не так роблю. Хотілося б зрозуміти помилки. Чи варто брати більше варіантів? Чи краще фокусуватися на одній лізі? Може хтось поділиться, як вираховуєте рахунок? Бо вже набридло зливати.
madeye15
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Вт, 24 Фев 2026, 15:44 »

Більшість програє на точному рахунку саме через те, що не враховує всіх факторів. Статистика – це база, але футбол непередбачуваний: травми, судді, погода, мотивація. Твій підхід хороший, але варіантів забагато – понад 10 реальних. Треба звужувати. Краще використовувати математичні моделі, як Пуассон з xG. Там рахують очікувані голи і дають відсотки на кожен рахунок. Так видно, де ймовірність вища. Не вір сліпим прогнозам – краще сервіси з аналізом. Ось один з найкращих: точні рахунки на футбол. Там прогнози з ймовірностями, коефіцієнтами, для багатьох ліг. Часто топ-рахунки заходять. Додавай свою корекцію. Гра в довгу – ключ. Один вдалий день перекриє тиждень мінусів. Не збільшуй ставки після програшів.
gela2
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Вт, 24 Фев 2026, 15:54 »

Я теж часто програвав, поки не почав брати до уваги xG і форму останніх 5 матчів. Тепер беру тільки 3-4 варіанти максимум. Іноді пропускаю день, якщо сумніви. Терпіння – половина успіху.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: