Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вт., 31 Март 2026, 20:12 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Як зробити пропозицію, щоб це не було банально?  (Прочитано 13 раз)
artemkostiuk25
Постоялец

Рейтинг: 14

Просмотр профиля
« : Вс., 22 Март 2026, 19:45 »

Чесно кажучи, найбільший страх це зробити щось максимально стандартне і передбачуване. Типу ресторан, кільце, все як у всіх. Хочеться щоб це був особливий момент, але ідей взагалі мало. Як ви це вирішували?
serhiy.melnyk2000
Пользователь
**

Рейтинг: 15

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пн., 23 Март 2026, 10:39 »

Було один в один як у тебе, не хотів робити щось банальне, але ідей толком не було. В якийсь момент зрозумів, що проблема не в фантазії, а в тому, що я не розумію, як це все нормально реалізувати. В результаті звернувся до сервісу Романтік (можете глянути детальніше тут). Мені сподобалось, що вони спочатку нормально розпитують про вас як пару, а не просто продають готовий варіант. Запропонували кілька ідей під мій бюджет і характер дівчини. Взяв варіант з дахом, але додали туди наші особисті штуки, вийшло дуже атмосферно і взагалі не виглядало як стандарт з інсти.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: