Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вт., 18 Авг. 2026, 22:12 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга о прививках в подарок для беременных, а также родителей детей дошкольного возраста - http://www.privivok.net.ua/content/693-kniga-o-privivkah-v-podarok-dlya-beremennyh-takzhe-roditeley-detey-doshkolnogo-vozrasta

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Доставка квітів  (Прочитано 80 раз)
Андромеда
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Ср., 12 Авг. 2026, 17:30 »

Мені потрібно вибрати букет квітів на весілля, і щоб його доставили до дати реєстрації. Скажіть, чи є у Полтаві квітковий магазин, де можна знайти гарний букет квітів і, що найголовніше, де є доставка? Можливо, ви підкажете мені, де можна замовити? Буду дуже вдячна за інформацію.
Фиона
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Ср., 12 Авг. 2026, 19:31 »

Мені дуже подобається доставка квітів Полтава від Light Wood. Я завжди замовляю тут букети — це чудовий магазин із великим асортиментом та досвідченими флористами. Іноді я надсилаю фотографію через месенджер, і флористи створюють букет за нею. Кур'єри справді дуже ввічливі, досвідчені, а головне — доставка дуже акуратна. Квіти надходять від перевірених постачальників (Нідерланди, Еквадор, Кенія). Перед складанням кожну квітку оглядають, перевіряють стебло на еластичність, а зріз обробляють живильним розчином — це подовжує життя композиції. Рекомендую вам звернутися до цього квіткового магазину, думаю, вам дуже сподобається співпрацювати з ним.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: