Коли я шукала жіночий браслет на різні випадки, спочатку звертала увагу переважно на дизайн. Потім зрозуміла, що красивої форми недостатньо: прикраса може чудово виглядати на фото, але зовсім не вписуватися у звичайний гардероб. Тому цього разу я дивилася на речі, які ношу найчастіше, і підбирала браслет уже з урахуванням їхнього стилю. У результаті сподобався один із варіантів, які я побачила серед браслетів
https://sribniyvik.ua/ua/braslety/zhenschine/ у магазині Срібний Вік. Він не був надто масивним, але мав цікаву форму, завдяки чому не виглядав нудно.
Після покупки виявилося, що його легко комбінувати і з повсякденним одягом, і з більш жіночними образами. Можу одягнути його з футболкою та джинсами, а ввечері залишити ту саму прикрасу із сукнею. Ще один плюс - браслет не перекриває інші аксесуари, тому його можна поєднувати з годинником або тонкими ланцюжками. З мого досвіду, якщо потрібна саме універсальна модель, варто шукати баланс: не надто тонку, не надто широку, без великої кількості великих деталей, але з однією цікавою особливістю. Така прикраса довше залишається актуальною для різних образів.