Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Сб., 19 Сен. 2026, 19:03 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Продолжается акция "Информация о прививках - будущим мамам Украины" - http://www.privivok.net.ua/node/610

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Які кросівки обрати для довгих піших прогулянок  (Прочитано 5 раз)
Umil
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Пн., 14 Сен. 2026, 18:49 »

Всім привіт. Останнім часом почав дуже багато пересуватися містом пішки, проходжу десь по 12-15 кілометрів щодня. Мої старі кеди зовсім для цього не підходять, бо надвечір сильно ниють стопи та коліна через відсутність нормальної амортизації. Хочу підібрати анатомічні кросівки від New Balance або Puma з м'якою пінною підошвою, яка гасить удари об асфальт. Хто багато ходить, які конкретно моделі ви носите. Де їх краще поміряти, щоб переконатися у зручності колодки.
jastin
Постоялец

Рейтинг: 1

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Пн., 14 Сен. 2026, 19:34 »

Для довгих дистанцій містом звичайні кросівки з плоскою підошвою точно не підійдуть, бо суглоби швидко дадуть збій. Раджу дивитися на класичні серії New Balance або амортизуючі моделі Puma з технологією легкої піни. Вони чудово пружинять на твердому асфальті, підтримують склепіння стопи і не натирають п'яту при тривалому русі. Обирати таке взуття варто тільки наживо, тому я зазвичай вирушаю до MEGASPORT. Там просторі зали, де можна не просто взути один кросівок, а пройтися кількома рядами і реально відчути, як поводиться стопа під навантаженням. Коли шукав собі пару, читав MEGASPORT відгуки на тематичних форумах. Персонал у них уважний, допомагають обрати розмір із правильним запасом під носок. Приємно, що у них діє віртуальна клубна картка з накопиченням бонусів, які не згорають дванадцять місяців. Зараз на вітринах якраз представлена свіжа колекція Осінь - зима 25/26, тому вибір фасонів дуже солідний.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: