Потрібно підготувати техніку до сезону, але список запчастин вийшов чималий: дещо треба поміняти на тракторі, ще кілька деталей потрібні для причіпного обладнання. Раніше шукали все по місцевих магазинах, але цього разу частину позицій знайти не вдалося. Хто вже замовляв запчастини через інтернет, підкажіть, як у вас із підбором? Якщо немає точного артикулу, чи можуть визначити потрібну деталь за моделлю техніки, і як швидко зазвичай відправляють замовлення?
Я минулого сезону замовляла в «АгроШел», коли довелося одночасно готувати до роботи кілька одиниць техніки. У мене був список того, що потрібно замінити, але по частині деталей я знала тільки модель машини, тому перед оформленням написала менеджеру. Пояснила, які саме вузли потребують ремонту, і мені допомогли звірити відповідні позиції. Вдалося знайти запчастини до сільгосптехніки
https://agroshel.com/ua/g141406385-zapchasti-selhoztehnike для різної техніки в одному замовленні, що для мене було зручніше, ніж шукати кожну деталь окремо. Те, що було в наявності, відправили досить швидко, а по інших позиціях одразу повідомили строки. Посилку отримала нормально запакованою, усе перевірила — замовлення відповідало списку. Після цього ще зверталася за окремими деталями, коли виникала потреба.