Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Пт, 24 Окт 2025, 12:23 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Як лікуєте фарингіт у дитини? Що реально допомагає без антибіотиків?  (Прочитано 99 раз)
Jehus
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Вт, 21 Окт 2025, 08:42 »

Вже другий тиждень фарингіт, горло червоне, болить, кашель не минає. Педіатр каже, що вірусне. Хто стикався, що реально допомогло дитині, щоб не затягувалося так довго? Цікавить досвід інших батьків.
uvaty
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Ср, 22 Окт 2025, 18:53 »

О, у мене трохи схожа ситуація була з сином. Можу поділитися, що реально допомагає: тепле пиття, морквяний сік трохи з медом, іноді чай з липою. Також у аптеках є спреї для дітей, які зменшують подразнення горла, і, чесно, не один раз користувалися препаратами місцевої дії, він реально пом’якшує слизову.
Gornik
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Чт, 23 Окт 2025, 11:51 »

До речі, в мене знайома рекомендувала інгаляції над гарячою водою з травами, але без ефірних олій, щоб не обпекти дитину. І дуже допомагає зволожене повітря в кімнаті, бо сухе повітря лише погіршує біль у горлі. А ще можна давати маленькі порції теплого супу чи бульйону.
Hermon
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Сегодня в 07:07 »

У моєї доньки був фарингіт, температура майже не піднімалась, горло червоне, трохи болісне при ковтанні. Нам реально допомогло багато рідини, теплі напої, полоскання сольовим розчином і ромашкою.
Також пробували Лісобакт при фарингіті https://lysobact.com.ua/dityam/faryngit/ він добре знімає подразнення і допомагає заспокоїти горло. Уникаємо антибіотиків, поки немає явних ознак бактеріальної інфекції. Важливо стежити, щоб дитина не кричала, не напружувала голос, і кімната була зволожена. Якщо погіршення - одразу до лікаря.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: