Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Ср, 21 Мая 2025, 12:22 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Шукала бренд, який би поєднував стиль і комфорт  (Прочитано 50 раз)
thiefcrazy98
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Вт, 20 Мая 2025, 14:26 »

Не так давно шукала бренд, який би поєднував стиль і комфорт. Перебираючи варіанти, натрапила на LuForu. Відразу помітила, що одяг виглядає дуже елегантно, але водночас зручний у носці. Купила пару суконь і декілька топів. Сказати, що задоволена — це нічого не сказати! Якість тканин на висоті, сукні добре сидять, не надто обтягуючі, але при цьому дуже жіночні. Тканина не втрачає вигляду після прання. Це те, що мені було потрібно — одяг для повсякденного використання, який при цьому виглядає стильно і не вимагає постійних турбот.

EvanDuke
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Вт, 20 Мая 2025, 20:57 »

Мені теж дуже подобається концепція цього бренду! Вони, на відміну від інших, пропонують не просто красиві, але й практичні речі. Я вже кілька разів замовляла через їхній сайт, і завжди залишалась задоволена покупками. Моя улюблена річ — це їхні спідниці та блузи, які я можу поєднувати як з класичними речами, так і з більш повсякденними. Виглядають дуже стильно, але при цьому комфортні і зручні в носінні. Якщо вам цікаво, ось посилання на їхній сайт, де можна подивитись колекції: https://luforu.com/. До того ж, ціни цілком доступні для того, що ви отримуєте!
Forrissa
Новичок
*

Киев

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Сегодня в 10:21 »

Ого, звучить як ідеальний варіант! Теж люблю, коли одяг і стильний, і зручний — щоб не доводилось вибирати між красою і комфортом. LuForu, мабуть, саме той бренд, який розуміє, що ми хочемо виглядати на всі 100, але при цьому не відчувати себе наче у корсеті. Дякую за рекомендацію — тепер у мене нова мрія для шопінгу!
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: