Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Ср, 21 Мая 2025, 18:58 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Зібрався купувати б/у машину  (Прочитано 39 раз)
Милош
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Вт, 20 Мая 2025, 14:32 »

Народ, дуже треба ваша порада! Зібрався купувати б/у машину, і наче все подобається: і вигляд пристойний, і ціна приємна, і власник такий ввічливий. Але щось мене гризе… бо як подивитись на ті всі історії, як людей дурять — стає страшно. То пробіг скручують, то після утоплення продають, ще й документи можуть бути мутні. Як ви перевіряєте, що з машиною все нормально? Хочу взяти щось надійне, а не купити проблеми з колесами. Поділіться досвідом, дуже вас прошу!
Анна13
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Вт, 20 Мая 2025, 14:33 »

Як згадаю свою епопею з “майже новою” машинкою — аж мороз по шкірі. Два роки тому повівся на гарну обгортку — блищить, не гуде, навіть салон чистенький. А потім почалось: спочатку коробка загудіти почала, потім електрика збоїть, а в сервісі кажуть: “Та воно ж після ДТП було, ще й з-за кордону, і там пробіг не той зовсім”. А я тоді навіть не подумав щось перевіряти, довірився словам. Не роби моїх помилок! Зараз би сам себе за вухо витяг з того моменту й змусив усе перевірити перед покупкою.
Юля13
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Вт, 20 Мая 2025, 14:34 »

Я теж свого часу думала: “Та що там та перевірка, головне — щоб на вигляд була нічогенька”. І купила... ой, це було кіно. Машина через два тижні перестала заводитись, поїхала на СТО — кажуть, втоплене авто, вся електрика окислена, ремонтувати сенсу немає. А я ще тоді питала продавця — все ок, каже, не хвилюйтесь. Тепер я кожному повторюю як мантру — не вір очам і словам, тільки документи і перевірка можуть сказати правду. І головне — не поспішати. Бо потім воно все боком вилазить.
Тень
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Вт, 20 Мая 2025, 14:36 »

Колись і я думав, що зможу "на око" оцінити машину — подивився, покрутив, прокотився, і здається: ну нормальна ж. Але після одного болючого досвіду зарікся купувати авто без нормальної перевірки. Коли обирав нинішню машину, першим ділом зробив на сайті vincheck повну перевірку авто по він коду. Це був мій рятівний круг. Бо з трьох варіантів, які мені сподобались, лише один виявився чистим. В інших були приховані ДТП, сумнівна історія реєстрації та навіть арешт. А в продавців очі великі: "Ми самі не знали!" Та вже й не важливо, головне, що я не вляпався. Перевірка зайняла кілька хвилин, зате зекономила купу грошей і нервів. Тепер усім раджу: якщо не хочете потім витрачати на ремонт більше, ніж на саму машину — тільки перевірка авто по він коду. Це реально must-have для кожного, хто хоче купити щось гідне.

« Последнее редактирование: Вт, 20 Мая 2025, 20:10 от Тень » Записан
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: