Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Ср, 12 Ноя 2025, 10:20 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга про щеплення у подарунок для вагітних, батьків немовлят та дітей дошкільного віку - http://www.privivok.net.ua/uk/content/692-kniga-pro-shcheplennya-u-podarunok-dlya-vagitnih-batkiv-nemovlyat-ta-ditey-doshkilnogo

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Хто замовляв книги від ArtHuss - якість нормальна?  (Прочитано 103 раз)
Hermon
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Вт, 28 Окт 2025, 18:55 »

Думав замовити книги від ArtHuss, але сумніваюся щодо якості. Можливо, хтось уже купував і може сказати, як друк, папір, обкладинка і загальне враження? Чи варто брати весь комплект, чи краще окремо, і чи не буває проблем із доставкою або пошкодженням книги при отриманні?
Gornik
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Вт, 28 Окт 2025, 18:55 »

Я замовляв кілька книжок в Yakaboo та Книгарні Є, прийшли доволі швидко, упаковка щільна, без жодних пошкоджень. Поліграфія мені сподобалась: кольори яскраві, папір не тонкий, приємний на дотик. Палітурка тверда, не розлазиться після кількох перечитувань.
Jehus
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Вт, 28 Окт 2025, 18:56 »

Я б порадив подивитись не лише на великих маркетплейсах, а й у більш спеціалізованих книгарнях. Наприклад, Readeat часто пропонує гарні добірки артбуків і дизайнерських видань, там можна знайти чимало цікавого від різних видавництв.
uvaty
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Вт, 28 Окт 2025, 18:56 »

Замовляв кілька книжок від ArtHuss на М букс https://mbooks.com.ua/publishers/arthuss/ приємно вражений. Вибір великий, є на будь-який вік і смак, кожен знайде щось цікаве для себе. Мені сподобалося, що вони пропонують і дитячі, і підліткові, і для дорослих книги, тож можна брати для всіх.
Замовлення прийшло швидко, стан книг хороший, обкладинки та ілюстрації гарно виглядають. Якщо любите читати і хочете спробувати щось нове, можна глянути їхній асортимент в каталозі на сайті, там реально є що обрати.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: