Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Чт, 26 Июн 2025, 22:53 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга о прививках в подарок для беременных, а также родителей детей дошкольного возраста - http://www.privivok.net.ua/content/693-kniga-o-privivkah-v-podarok-dlya-beremennyh-takzhe-roditeley-detey-doshkolnogo-vozrasta

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Вивезення полотен за кордон!  (Прочитано 53 раз)
belikovmelvin
Пользователь
**

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Вт, 24 Июн 2025, 11:37 »

Привіт усім! Хто вже стикався з оперативним вивезенням полотен за кордон? Потрібен надійний сервіс, який бере на себе все — від професійної упаковки й страхування до митного оформлення та підбору маршруту з мінімальними пересадками. Хочеться почути реальний досвід, а не рекламні гасла: на що звернути увагу в договорі, як перевірити ліцензії перевізника, чи варто додатково страхувати картину окремо від загальної посилки? Буду вдячний за будь-які деталі!
Filipenkov01
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Вт, 24 Июн 2025, 11:37 »

Колись відправляв роботу на аукціон у Цюриху. Перше, що перевірив — чи є у підрядника окрема складська зона зі стабільною вологістю, бо це часто випливає боком уже на митниці. Страхував полотно подвійно: базове у перевізника + персональний поліс «від усіх ризиків» на повну оцінку. Вийшло дорожче, зате спав спокійніше.
belikovmelvin
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Вт, 24 Июн 2025, 11:38 »

Підтверджую важливість вологості, але ще зверни увагу на пакувальні матеріали. Мені один майстер порадив вимагати Х-пак (жорсткий сотопласт) всередині ящика — він тримає температуру й витримує штовханину в аеропорту. Щодо документів: обов’язково акт експертної оцінки, навіть якщо митники не просять — без нього страховик може «крутити носом». І проси трекінг не тільки номер, а й посилання на систему з позначкою місця зберігання між рейсами.
Filipenkov01
Пользователь
**

Просмотр профиля
« Ответ #3 : Вт, 24 Июн 2025, 11:39 »

Підтверджую важливість вологості, але ще зверни увагу на пакувальні матеріали. Мені один майстер порадив вимагати Х-пак (жорсткий сотопласт) всередині ящика — він тримає температуру й витримує штовханину в аеропорту. Щодо документів: обов’язково акт експертної оцінки, навіть якщо митники не просять — без нього страховик може «крутити носом». І проси трекінг не тільки номер, а й посилання на систему з позначкою місця зберігання між рейсами.

Замість того, щоб шукати кілька компаній для транспортування своїх картин, я просто звернувся до ТОВ «КИЙ АВІА КАРГО», вони займаються міжнародною доставкою картин https://www.cargo-ukraine.com/mizhnarodna-dostavka-tvoriv-mistectva-ta-antikvariatu/ теж хотів знайти перевізника, який би не пошкодив мої роботи і все зробив без зайвих проблем.
Скажу відверто, все на вищому рівні! Спочатку був трохи скептично налаштований, адже знав, як важливо доставити картини цілими, але ці хлопці точно знають свою справу. Вони не просто організували доставку, а й подбали про всі документи та митні формальності. Як виявилось, навіть для таких делікатних вантажів, як картини, у них є чіткі та ефективні рішення. Так що рекомендую! Вартість не зламала мені бюджет, а головне — картини залишились у відмінному стані.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: