Останнім часом намагаюся урізноманітнити домашнє меню, особливо страви з м’ясом. Але от із гарнірами завжди виникає питання — або звичайна картопля, або макарони, і це вже трохи набридло. Хочеться щось нове, але водночас просте у приготуванні, щоб не витрачати півдня на кухні. Підкажіть, будь ласка, що ви готуєте як гарнір до м’яса? Можливо, є якісь цікаві поєднання або готові варіанти, які варто спробувати?
Серед численних варіантів гарнірів до м'ясних страв часто обирають картоплю, рис або макарони, але я надаю перевагу гречці, через її неймовірну поживність та здатність ідеально підкреслювати смак соковитого стейка чи тушкованого м'яса. Гречана каша багата на складні вуглеводи, рослинний білок та залізо, що робить її найкориснішим і найситнішим доповненням до будь-якого столу. Враховуючи високу якість і відмінну добірність зерна, я регулярно купую в Новусі гречку
https://novus.zakaz.ua/uk/categories/buckwheat/ Там завжди чудовий асортимент свіжих круп за доступною ціною. Мене дуже радує швидка кур'єрська доставка, яка привозить усі необхідні продукти прямо до квартири в чітко призначений час. Загляньте в їхній каталог бакалії, щоб обрати найкращі інгредієнти для щоденного приготування смачних обідів.