Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Пт, 04 Июл 2025, 10:22 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Возобновление акции по донесению информации о прививках до беременных - http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,699.135.html

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Як працює OnlyFans в Україні  (Прочитано 75 раз)
EvanDuke
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Ср, 02 Июл 2025, 12:22 »

Усе почалось доволі випадково. Моя подруга давно вела OnlyFans, я знала, але якось не сприймала це серйозно. А потім вона перестала жалітись на гроші й почала подорожувати. Ми сиділи в кав’ярні, я спитала напряму: «Скільки реально виходить?» Вона сказала: «Буває і 10, і 15 тисяч баксів, коли хороший місяць». Я офігела, чесно. Але вона також пояснила, що це не просто селфі кидати, а справжня робота — з контентом, просуванням, комунікацією. Сама вона вже не встигає все робити, працює з агентством. Мені стало цікаво. Півтора тижні думала, потім вирішила подати заявку. Найважче було перебороти сором і страх, що скажуть знайомі. Але чесно — це того вартувало. Бо зараз я маю фінансову свободу і більше нікому нічого не прошу. Це не про «легкі гроші», а про можливість заробити, якщо ти готова працювати.
tbes50203
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Ср, 02 Июл 2025, 20:14 »

О, в мене була схожа історія. Я довго думала, що OnlyFans — це або повна самостійність, або якась афера з посередниками. Але потім дізналася про агентства, які реально ведуть українські моделі — з командою, стратегією і просуванням. Головне — знайти тих, хто не просто обіцяє, а робить. Я натрапила на OnlyFans-агентство OnlyBoost — це те, що я використовую зараз. У них просування на топовому рівні, і видно, що в них вже великий досвід саме з українськими моделями.
thiefcrazy98
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Чт, 03 Июл 2025, 10:37 »

Коли люди починають заробляти нестандартним способом, особливо онлайн, завжди виникає купа запитань. І справа навіть не в моральних бар’єрах — просто важко повірити, що щось таке може реально працювати. Але насправді, кожна нова ніша завжди виглядала дивно, поки не стала нормою. Хтось знаходить в цьому шанс, хтось — ризик. І це окей. Головне — знати, на що йдеш, і не чекати миттєвих чудес без зусиль.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: