Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Вс, 02 Ноя 2025, 15:47 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга про щеплення у подарунок для вагітних, батьків немовлят та дітей дошкільного віку - http://www.privivok.net.ua/uk/content/692-kniga-pro-shcheplennya-u-podarunok-dlya-vagitnih-batkiv-nemovlyat-ta-ditey-doshkilnogo

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Як почати заробляти на нутрі без досвіду?  (Прочитано 23 раз)
taty
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Сб, 01 Ноя 2025, 21:41 »

Кажуть, що це зараз одна з найприбутковіших вертикалей у CPA. Але я взагалі новачок у арбітражі — не знаю, як почати, де шукати оффери, який трафік краще використовувати. Чи потрібно одразу мати великий бюджет? І чи можна реально заробити хоча б перші $100, не маючи досвіду? Хочу зрозуміти, чи варто в це лізти зараз, чи краще спершу повчитись на безкоштовних кейсах?
madeye15
Новичок
*

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Сб, 01 Ноя 2025, 22:53 »

Почни з вивчення матеріалів — наприклад, ось гарне керівництво по нутрі для новачків - Що таке нутра і як почати заробляти? Там пояснено, як вибрати оффери, де шукати трафік і які схеми працюють найкраще. Не обов’язково вкладати багато — можна стартувати з невеликим бюджетом і тестувати. Зроби акцент на популярних категоріях: товари для схуднення, краси, вітаміни. І не забувай про аналітику — трекери допомагають зрозуміти, що приносить прибуток.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: