Main site Лига Защиты Гражданских Прав : Форум
Чт, 21 Авг 2025, 10:19 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Войти
Новости: Книга про щеплення у подарунок для вагітних, батьків немовлят та дітей дошкільного віку - http://www.privivok.net.ua/uk/content/692-kniga-pro-shcheplennya-u-podarunok-dlya-vagitnih-batkiv-nemovlyat-ta-ditey-doshkilnogo

Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: [1]
  Печать  
Автор Тема: Маркетинг для стартапів цікавить  (Прочитано 35 раз)
фаинаамба
Постоялец

Рейтинг: 0

Просмотр профиля
« : Ср, 20 Авг 2025, 10:31 »

Маю невеличкий, але дуже важливий запит. Я зараз працюю над запуском власного стартапу, і розумію, що без чіткої маркетингової стратегії буде складно залучати клієнтів та інвесторів. Пробував читати різні поради в інтернеті, але в мене відчуття, що все надто загальне й не підходить саме для нашого формату бізнесу. Хотілося б знайти фахівців, які займаються саме стартапами та можуть запропонувати структурований підхід, враховуючи обмежений бюджет і потребу швидко вийти на ринок. Підкажіть, будь ласка, де можна замовити професійну розробку стратегії маркетингу для стартапів?
баливара
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #1 : Ср, 20 Авг 2025, 10:31 »

Коли йдеться про пошук команди, яка розробить маркетингову стратегію, перш за все варто дивитися на їхній досвід саме у сфері запуску нових бізнесів. Хороший знак – якщо фахівці пропонують не універсальний шаблон, а готові детально вивчати продукт, ринок та потенційних клієнтів. Рекомендую звертати увагу на підхід до аналітики: чи працюють із дослідженням конкурентів, чи можуть оцінити канали просування та підказати, як заощадити бюджет без втрати ефективності.
LaNa24
Постоялец

Просмотр профиля
« Ответ #2 : Ср, 20 Авг 2025, 10:32 »

Я можу порадити тобі звернути увагу на компанію Solve Marketing, яка спеціалізується саме на розробці стратегій у форматі "маркетинг для стартапів" https://solve-marketing.ua/startup-marketing/ . У них є цілий набір рішень, які допомагають новим бізнесам знайти своє місце на ринку: від глибокого аналізу цільової аудиторії до побудови зрозумілої дорожньої карти з виходу на перших клієнтів. Що важливо – вони враховують обмежений бюджет і підбирають канали просування так, щоб кожна вкладена гривня працювала максимально ефективно. Крім того, Solve Marketing не залишає клієнтів після того, як стратегія готова: вони допомагають реалізувати її на практиці, контролюють результати та дають рекомендації щодо покращення.
Страниц: [1]
  Печать  

Перейти в: