До якого віку дитина має право на пільговий скіпас у Буковелі? Моєму сину 10 років. Чи потрібно обов'язково показувати свідоцтво про народження? Я чула, що вони дуже суворі до документів. Чи можна показати фото свідоцтва на телефоні, чи потрібен паперовий оригінал?
Віковий ліміт, щоб не переплачувати, це до 12 років включно, це залізно, перевірено неодноразово. Щоб уникнути будь-яких проблем, особливо у піковий сезон, завжди беріть із собою оригінал свідоцтва про народження, або якісну копію з мокрою печаткою, якщо оригінал не хочете возити. Це критично важливо, бо без підтвердження дати народження вам доведеться заплатити повну, дорослу ціну, що є суттєвою переплатою. Краще прийти у перший день на головну касу або в інфоцентр, спокійно оформити дитячий скіпас, і на цю чіповану картку потім вже докуповувати катання онлайн без повторної перевірки документів, це економить ваш час. Дитячий скіпас можна брати як на півдня, так і на багато днів, знижка діє на всі типи тарифів, тому є сенс брати одразу на 3-5 днів, щоб зафіксувати вигіднішу ціну.
Завжди дивіться, наскільки велика знижка, коли захочете купити ski pass на
https://bukovel.com/b24/skipass порівнюючи дитячу та дорослу вартість. Я завжди порівнюю тарифи, щоб обрати найкращий варіант для дитини, бо ціна скіпасу буковель може суттєво відрізнятися. Я б радив брати Південний скіпас з 12:00 для новачків, бо вранці дитина швидко втомлюється, а південний час дозволяє кататися, коли сонце вже піднялося.